Post by kalistrecorpe on Mar 7, 2022 14:45:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
je to naozaj super hra.grafika pekna,vsetko ok.ale davam iba 3 hviezdicky.preto,ze je tam virus.
Talking Tom je úžasný maznáčik. Môžete ho pomenovať ľubovoľným menom. Pre deti je skvelým zážitkom naučiť sa starať sa o skutočného domáceho maznáčika.
SUPER
Viborna hra
Stiahnite si iCompass iOS Compass Kompas pre iPhone v štýle Compass Pro 1.0.5 zadarmo pre mobilné telefóny so ... My Talking Tom 2 2.9.3.1493 Mod peniaze.
nehrat je tam skrita kamera v očiach !!!!!
Iba reklamy. Nie je to hra, ale aplikácia na sledovanie reklám.
Reklamy. Po dohraní mini hry je napísané pozrieť si reklamu na oživenie. Môžete stlačiť x a doslova to nemá zmysel, pretože vám to stále zobrazuje reklamu. (Tiež nepreskočiteľné.) Veľký odpor. 👎
❤︎Super hra❤︎
Najprv som hral z roku 2014, 2016 alebo možno 2015 alebo 2016. Najzábavnejšia a najšťastnejšia hra pre deti
Toon Blast Puzzle xln
My Talking Tom Ajanviete mwlz
Tom
Páči sa mi táto hra a dávam vám 5 hviezdičiek
Momentálne príliš veľa chýb. Booooo!👎👎
Fajn hra ale zabera my vela miesta
este neviem
My Talking Tom Εύκολα palp
Neviete tie reklamy dat prec to je strasne
Nie zlé. Ale aby ste si užili 1 minútu hry, musíte stráviť 2 minúty sledovaním reklamných videí. Bolo by to otravné.
My Talking Puppy - hra od Talking Baby - Download Android ...
Pomaly sa tam zaraba ale inak dobra hra
Stiahol som túto hru pre môjho 18-mesačného syna, ale niečo vám poviem; táto hra je taká otravná s adv!!!, v určitom bode mi jeden z adv doslova zamkol telefón a nemohol som to preskočiť! Neuveriteľné!! Vôbec neodporúčam!! Odinštalovať a nahlásiť tiež!!
My Talking Tom on the App Store
Talking Tom Cat 2 - aplikáciu od Outfit7 Limited - Download ...
Táto hra je taká dobrá, ale keď ju načítam, do dvoch sekúnd sa ukončí. Dúfam, že to Outfit7® napraví! Ale pamätajte, že je to skvelá hra!
Úplne milujem tú hru, ale tie reklamy....... a počet a dĺžka reklám na veci, ktoré ma nikdy nebudú zaujímať......tak frustrujúce ......v z čoho sa dá zistiť, že používateľa to nezaujíma. Pred pár rokmi som zvykol hovoriť s Tomom a nemusel som riešiť túto úroveň rozhorčenia
Úprimne povedané, stále ma to baví, ale je to veľmi jednoduché a minihry sú jedinou zábavnou vecou na nich, ale aj minihry sú postavené tak, aby ste nevyhrali, keď sa dostanete do vyšších kôl.
Hra je fajn. zábavná, jednoduchá a kvalitná grafika. Ale príliš veľa reklám.. A to je veľmi nepríjemné!! My (hráč) musíme počkať 15-30 sekúnd len na reklamy.. No tak!!
super hra očarila ma
Hovorí sa, že Tom má hovoriť, táto aplikácia nehovorí, bavil som sa s rozprávaním Toma na jednom zo svojich telefónov, ale ten telefón už nepoužívam, nemôžem sa k nemu ani dostať, pretože si to nepamätáme heslo, takže nám nedovolí použiť telefón, takže neviem prečo toto nefunguje, ale stavím sa, že ak som skúšal iné, pravdepodobne tiež nefungujú
To je Tom z Toma a Jerryho?
Ako jeto fajn ale mali bi ste tam davat akoze aj angelu v tom jednom dome ako brat a sestra abi aj vidno celi com abi mali svoj telefon pocitac a ine veci abi mali vsetke veci a jedlo a nabitki a eletroniki zdarma
Hral som túto hru, keď to ide okolo roku 2021, len som ju nehral pred mesiacom a zistil som, že som si stiahol celú hru outfit7, ale potom, čo som ju pár týždňov nehral, nefungujú pokazilo sa to!!!! Som tak frustrovaný, videl som, že ostatné hry, ktoré som hral, sú v poriadku, začal som zúriť. Skúsil som odinštalovať a potom nainštalovať a nenechajte ma hrať! bol to pre mňa veľký problém, hru si užívam, ale niekedy sa vyskytnú chyby!
Davajte si pozor je tam kamera ale v poho
Pekna grafika ale jedno nechapem preco ked ma 0% pri wc sa nepocika ?
Môj syn, ktorý má 10 rokov má autizmus, si stiahol túto aplikáciu. Bez môjho vedomia a povolenia. Keď som kontaktoval vývojára so žiadosťou o vrátenie peňazí, povedali mi, že žiadne vrátenie peňazí. Celkové poplatky boli 249,00. Majú toho plné zuby. Ľudia robia chyby. Vôbec neberú do úvahy. Táto hra je na hovno..
Táto hra nie je taká dobrá, myslím si, že moja Talking Angela je lepšia a najlepšia zo všetkých mojich rozprávajúcich hier, vyskúšaj moju rozprávajúcu Angelu, je taká dobrá.......... a ak sa niekomu páči môj hovoriaci Tom, tak prepáč povedať o tom tieto veci, ale je to pravda.
Bolo by veľmi jednoduché hrať aplikáciu, ak ste kedysi hrali hry ako My Talking Tom alebo My Angela. Ale ak nie, skúsme My Hovoriace prasa teraz!
マイ・トーキング・トム (My Talking Tom) ミニゲーム stn
Je to dobrá hra,macka hovorý a starám sa o nu. Odporúčam vám to
Hovoriaci Tom je strašidelný a v jeho strašidelných, zlých a zelených očiach je hacker.
Je to dobrá hra len truchu seka
Len priemerná hra plná reklám, ktoré sú naozaj na hovno
v oku je kamera.
My Talking Tom Rekreacyjne ggkn
My Talking Tom (mobilné). Talking Tom, Pou a dekoračný simulátor v jednom 4332 stiahnutí mobilné Zadarmo 10.3.2014 předchozí. strana: 1.
My Talking Tom Εύκολα palp